lauantai 14. heinäkuuta 2012

Classic Manteli-Nougat


Arvon lukijat. Nyt esittelen teille tämän kesän ja toivottavasti myös ensi syksyn, talven, kevään ja seuraavan kesän rakkauden kohteen. Se on Classicin uutuus Manteli-Nougat. Hintaa tällä upeudella oli 1,89e ja kokoa on se tuttu 1,1dl. Voi ah ja voih, en usko, että voin koskaan syödä näitä liikaa! Toisin sanoen, olen syönyt näitä tänä kesänä kenties tusinan verran ja haluan nyt jakaa tämän teidän kanssanne. Olkaa hyvät!

Maitosuklaalla (36%) ja mantelirouheella (3%) kuorrutettua vaniljakermajäätelöä ja nougatkastiketta (7%). Ainekset: rasvaton maito, sokeri, kerma, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, tärkkelyssiirappi, manteli (4%), maitoproteiini, kasvirasva, emulgointiaineet (E471, soijalestiini) sakeuttamisaineet (E410, E412, E407a), aromit (vanilja, vanilliini), jauhettu vaniljatanko, maltodekstriini. Saattaa sisältää hivenen muita pähkinöitä.

Valmistaja Suomen Nestlé Oy, Turengin tehdas.

Suklaa on täyeläistä ja täydellistä. Makeaa, rapeaa ja älyttömän hyyyy-väääääää! Vaniljajäätelö on ihanan pehmeää ja raikastaa suklaata. Sen seassa on paljon nougat kastiketta joka on niin mielettömän hyvää. Upeaa. Kerrassaan upeaa! Parasta tämä on ihan himpun verran sulaneena. Silloin jäätelön pehmeys korostuu entisestään. Tämä on selvästi sukua Valion Herkkunougat irtojäätelölle, mutta tämä on ehkä kolminkertaisesti niin hyvää. Yksinkertaisesti ilmaistuna, tämä jäätelö on parasta mitä tiedän. Viisi karkkia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)