keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Namelli Suklaa & Toffee


Olen tässä muuttopuuhissa ollut jonkun aikaa ja tästä pussista on tullut ehdoton muuttoherkkuni! Kun neljä vuotta sitten muutin pois kotoa, muutin erään halpakaupan yläkertaan ja siellä myytiin näitä pusseja. Ostin näitä ensimmäiseksi, kun halusin muuttopuuhien pariin jotain herkkua. Nyt muutin jälleen ja näitä löytyi kaupasta! Siispä käytän tilaisuutta hyväkseni ja arvostelen nämä täällä näin :) Näillä on sitten jonkin verran nostalgia-arvoa, mutta koitan olla objektiivinen :D

Eli kyseessä on Namellin Suklaa&Toffee rae. Tämä kyseinen pussi on 150 grammainen, mutta näitä oli ainakin joskus isompiakin (niitä suuria minä hamstrasin!).

Suklaarakeita toffeetäytteellä. Ainesosat: sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, kaakaovoi, rasvainen maitojauhe, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kasvirasva (kookos), emulgointiaine (soijalestiini E322), aromit (toffee, vanilliini), pintakäsittelyaineet (E414, E330). Maitosuklaata noin 50%.

Valmistettu Suomussalmella Suomessa.

Pallerot ovat sellaisia pieniä, noin sormenpään kokoisia. Päällä oleva suklaa on aika halpiksen makuista, mutta ihan hyvää kuitenkin.  Sisällä oleva toffee maistuu hieman sille fudgepalalle, joita löytyy irtokarkkilaareista. Pallerot ovat melko makeita, mutta eivät mielestäni yhtään liikaa. Koostumus on ihanan pehmoinen ja helppo pureskeltava. Näitä on ihana ottaa kourallinen ja kerralla mussuttaa kaikki! Koko pussi tulee mutustettua aivan yhtäkkiä! Näiden syöminen on niin kivaa :D Vaikka namut nostalgisoivat mielen, ne ovat silti melko keskiverron makuisia. Kolme karkkia!

1 kommentti:

  1. Hei, hauska sattuma! Mullakin nämä pallerot (mintun makuisena) liittyvät yhteen muuttoon! Söin niitä muuttopuuhien keskellä :)
    -M

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)