maanantai 10. joulukuuta 2012

Panda Joulupallot


Iloinen joulumieli Pandalla on,
on meno verraton.
Makeaa joulua tahtoo sinulle toivottaa
 ja pehmeät herkut nämä ojentaa. 
Jouluiset herkutteluhetket kruunaavat
 Panda - Omintakeinen makeinen.

Uaaah! Joulu on niiiin ihanaa aikaa! Etenkin siellä karkkihyllyjen välissä! Lompakkoni on ammottanut tyhjyyttään jonkin aikaa, joten en ole raskinut kalliita joulukarkkeja hamstrata, mutta näin palkkapäivän kunniaksi kehtasin jopa ostaa niitä! Löytyipä ensimmäisenä tällainen pikkupussukka. Elikkäs Pandan Joulupallot! Pussilla on kokoa 150 grammaa ja hintaa oli 1,99e läheisessä K-Supermarketissa.

Valkosuklaalla (27%) ja maitosuklaalla (27%) kuorrutettuja toffeepalloja. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, tärkkelyssiirappi, rasvaton maitojauhe, kasvirasvam täysmaitojauhe, kaakaomassa, maitorasva, pintakäsittelyaine (E414), emulgointiaine (lestiini), aromit (mm. vanilliini), suola. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää.

Valmistettu Suomessa.


Elikkäs kyseessä on siis toffeepallot! Omnomnom. Tai näin ainakin kuvittelisin. Maistellaas ekkana valkosuklaatoffeepalleroa. Oikeassa olin! Omnomnom! Aika todella makeaa, joten valkosuklaan ja imellyksen vihamiehet olkaa varuillanne. Kaikki muut: Nauttikaa! Valkosuklaa on samanmakuista kuin Pandan Valloittava Valkoinen -valkosuklaalevy. Toffee muistuttaa koostumukseltaan kovasti sellaista kotitekoista toffeeta. Tiedättekö kermaa ja sokeria ja avot!

Maitosuklaatoffeepallero on hmmmmm hyvää tämäkin. Mutta eri tavalla. Sellaisella maltillisemmalla. Maitosuklaa selvästikin tasoittaa toffeen makeutta. Tämäkin on kuitenkin melko makeaa, mutta ei niin imelää kuin valkoinen versionsa. 

Tämä Joulupallopussi sopii selvästikin makean ystäville. Heidän, joiden mielestä tavallinen maitosuklaa on liian makeaa ja sokerista, ei ehkä kannata edes maistella näitä. Kohoatte raukat sellaiseen sokerihiprakkaan, ettette alas enää pääse! Mutta takaan, että näillä palloilla jos millä, lähtee makean nälkä. Ja jos ei lähde, niin suosittelen vakavasti vähentämään sokerin nauttimista :D Neljä karkkia!

4 kommenttia:

  1. Enpä ole tällaisia huomannut, sen verran kutkuttaa että täytyypi melekeen ostaa : )

    Joulukarkeista suosittelen ehdottomasti fazerin piparinsuklaalevyä. Hintaa ja kokoa tietysti löytyy (3,79 ja 300g?), mutta jos tykkää pipareista niin on ehdoton must!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo piparilevy oli mun toinen vaihtoehto! Aattelin ostaa ehkä joulun jälkeisestä alesta sen :p

      Poista
    2. nämä alet on paha paikka eivät vain vaatteiden puolelta vaan myös meille sokerihampaille. Taas on loppiaisen aikoihin rasia jos toinenkin hyllyssä :D Mut kyl ne johonkin sieltä katoaa...

      Mutta parasta noissa on se, että pääsee testailemaan erilaisia tuotteita. Tänä jouluna on tullut karkkihyllyllä pyörittyä silmät pyöreinä kun tuotteita on jos jonkinlaista. Tumma suklaa on kyllä tullut joulusuklaa markkinoille tänhä vuonna kovaa ja vaikka en suuri tummasuklaa ystävä ole niin mikäs siinä.

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)