torstai 5. syyskuuta 2013

Mister Choc Bellona Hazelnut


Moikkelis! Tänään on vuorossa Lidlin uutuus Mister Choc Bellona Hazelnut! Tämä yksilö muistuttaa suuuuresti Kinder Buenoa, joka on yksi ehdottomista lemppareistani. Jos tämä suinkin yltäisi Buenon tasolle, tämä voisi olla aika helmilöytö! Kokoa paketilla on 150 grammaa, mikä ei sinänsä kerro paljon mitään. Mutta. Paketissa on 7 patukkaa! Joka on jo aika paljon. Puhumattakaan siitä, että koko kööri maksoi 1,69e. Tuolla hinnalla saisi vissiin kaksi Kinder Buenoa? No mutta. Onko tämä vain halpakopio vai hyvä kilpailija?

Hasselpähkinä-maitokreemillä (56%) täytetty, maitosuklaalla (28%) kuorrutettu ja valkoisella suklaalla (3%) koristeltu vohveli. Pakattu kahden kappaleen pakkauksiin (öö eipä?). Ainesosat: sokeri, kasvirasva, vehnäjauho, täysmaitojauhe (12%), hasselpähkinä (10,8%), kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, kaakaomassa, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini), kasviöljy, karamellisoitu sokeri, laktoosi, herajauhe, vanilliiniaromi, nostatusaine (natriumvetykarbonaatti), suola. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä.


Ja pitemmittä puheitta maistellaas! Tuoksuu kyllä ihan kinderille! Kolmio on päällystetty melko paksusti vohvelilla, tai ainakin se rapisee sen kuuloisesti hampaissa. Hmm. Suklaa maistuu... no semmoiselta melko halvalta, mutta ihan suklaiselta kuitenkin. Hasselpähkinämössösisusta odotin ehkä eniten ja no.... en nyt pettynyt ole, mutta ei tämä mitään hurmaakaan oikein herättänyt. Sinänsä hyvää, mutta joku jännä sivumaku tässä on. Tämä ei ole ehkä yhtä täyteläistä ja pehmoista kuin mihin esimerkiksi Buenon kanssa on tottunut. En oikein tiedä tuleeko outo sivumaku vohvelista, suklaasta vai hasselpähkinätäytteestä. Hmmm-mm. Kyllä tätä syö ja tähän jää kyllä koukkuun. Ehkä tähänkin tottuisi kun tarpeeksi söisi. Mutta kolme karkkia nyt annan tälle, ei se keskivertoa korkeammalle nyt yltänyt.

5 kommenttia:

  1. oletko vielä maistanut uutta maraboun domino suklaata? :)

    VastaaPoista
  2. ostin myös jokin aika sit tätä testiin ja tykkäsin vaik ei ihan kinderille vertoja vedä

    VastaaPoista
  3. Nää on kyllä järjettömän hyviä, tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  4. http://granenkoekjes.wordpress.com/2014/06/06/food-review-mister-choc-bellona-hazelnut/

    sun kuva oli tossa, onkohan lupaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai! Kiitoksia vinkistä! Laitoinkin jo vähän palautetta! :)

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)