lauantai 8. elokuuta 2015

Rainbow Caramel & Seasalt




Mmoi murut!


Bongasin tuolta kaupan hyllyltä (ja erään ystäväni suosittelemana) Rainbown Kinuski & Merisuola -levyn. Levyllä on kokoa 100 grammaa ja hintaa oli hiukkasen alle 2 euroa. Näitä pitäisi löytyä siis S-ryhmän kaupoista. 


Tumma suklaa kinuski ja merisuola. Ainesosat: kaakaomassa (Länsi-Afrikka), sokeri, kinuski (15%) (sokeri, glukoosisiirappi, kerma, rasvaton maitojauhe, suola, dekstroosi, aromi), kaakaovoi, emulgointiaine (E322), merisuola, vanilja-aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia ja gluteenia. Suklaassa kaakaota vähintään 64%. 



Tämä levy kuulostaa jotenkin niin kutkuttelevan hyvältä. Maistellaanpa, onko se sitä! Tumma suklaa on hyvää ja mukavan täyteläistä. Kinuski rouskuu suklaan seassa mantelikrokantin tavoin. Sen makeus tasoittaa suklaan tummaa makua ja tuo siihen vähän lempeyttä. Suola korostaa ihanasti suklaata ja olenkin aina tykännyt suolatuista suklaista. Suolan ja suklaan jälkimainingit jäävät aina kivasti suuhun pyörimään ja muistuttelemaan olemassaolostaan. Tämä suklaa voisi sopia hyvin teille, jotka vähän arastelette tummaa suklaata. Makeutensa puolesta tämä voi olla helpommin lähestyttävämpi kuin normitummasuklaa. Tästä voisi hyvinkin tulla yksi lempparilevyistäni, viisi karkkia! 

Olettekos maistelleet tätä levyä? Entä onko "halpis"levyt tulleet jo tutuiksi vai pitäydyttekö mieluummin aina Fazerissa ja Maraboussa?




13 kommenttia:

  1. Moikka! Mulla on kohta "tankkauspäivä" tulossa, joilloin saan syödä aivan mitä tahansa vain haluan :) päätin kysäistä siulta, kun makeaan olet perehtynyt, että mikä herkku olisi sellainen must have juuri tällä hetkellä? Parin viime kuukauden tiukka ruokavalio tavoitteiden takia on vienyt herkut kauppalistalta, mutta nyt pääsen miekin mättämään oikein kaksin käsin ;) pt käski silloin syömään mitä miel tekee ja oikein urakalla. Tällä hetkellä vaan en osaa valita. Olisko jotain hullun herkullisia ehdotuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen kokeileen Maraboun Japp-suklaata ja Ben & Jerry'sin Peanut butter cup jäätelöö (se tosin ei oo uutuus, mutta aina nappivalinta. Samaten Jymyn vanilja ei petä koskaan! Niitä uudempiakin B&J makuja on kyllä kovasti kehuttu).

      Jos jotain uutta haluat niin Fazeriltahan on tullut Pätkis ja Omar-jäätelöt, joita itse maistelin tossa pari päivää sitten. En lähtisi niitä ylistämään, mutta ainakin ne on nyt sellanen "hitti" ja tahtovat olla loppu monista kaupoista.

      Ite tykkään kyllä herkutella Frian gluteenittomalla mutakakulla tai Daim-kakulla! NAM! Plus tietty pähkinöillä, mutta nehän nyt on terveellisiä muutenkin ;) Mä en muuten oo niin perinteisten sokerimättöjen ystävä, jos jäätelöö ja suklaata ei lasketa niin muuta en osaa suositella. Lätyt tietty on kans yks mikä maistuu yleensä aina hyvälle. Fazerin popparisuklaasta en tavallaan ees tykkää, mutta jotain koukuttavaa siinä on, kun välillä sellanen tulee napattua mukaan.

      Yks suosikkiresepti on pakko vielä jakaa! Low carb-suklaakakku, johon sulatan 2 levyä tummaa suklaata, pari munaa ja voita...syödään kuohukerman tai jäätelön kanssa :P

      Poista
    2. Moi Iinis!

      Mää oon ihan samoilla linjoilla jonnajonin kanssa :D Eli omiin suosikkeihini kuuluu myös ehdottomasti Maraboun Japp -levy ja Ben & Jerrys -jätskit. Tosin niistä se Half Baked on oma lempparini. En ole itse ehtinyt maistelemaan nuita Omar ja Pätkis -jätskejä, mutta tarkoituksena olisi! Kuulostavat nimittäin ihan liian hyviltä. Toinen mikä tietenkin toimii aina on Makuunin irtokarkit <3 Myös Cloettan Salted icecream waffel kuuluu lemppareihini.

      Onnea päätöksen tekoon! :D Itse saattaisin tyhjentää koko kaupan :'D

      Poista
  2. Ui pitääpä maistaa tuota levyä!
    Voitko tehdä postauksen Muumimamman marmeladista? :D Jos sitä edes myydään vielä, olisi kiinnostava postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! Kiitoksia jänskästä ehdotuksesta, voisinpa ehkä joskus kokeilla sitä :)

      Poista
  3. Moikka! Oletko jo maistanut Halvan Pommix- lakritsi- ja salmiakkimakeisia?:) (en tiedä, koska on kauppoihin tullut mut itse vasta juur bongannut) On tosi hyviä, kannatan! :D
    -Gatsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Oon bongannu ne kaupan hyllyltä kyllä, mutta maisteluun ei oo vielä päässeet! Taidanpa pitää mielessä ;)

      Poista
  4. Voisitko maistella pirkan raesekoitusta? (:: tosi hyviä ja ois mielenkiintoista kuulla millaiset pisteet se sais sulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oon aina sillon tällöin vähän pyöritellytkin sitä pakettia, mutta nyt kun rohkaisit, niin voisinpa joskus sitä maistellakin :D Kiitos ehdotuksesta!

      Poista
  5. Testiin Omar- ja Pätkis-jäätelöt?

    VastaaPoista
  6. Hauskaa nähdä näin poikkeava mielipide. Itse maistoin tässä vain kaakaota, 1/5.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkan tähän vielä, että olisiko voinut näin kahdeksan vuoden aikana muuttua.

      Poista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)