lauantai 12. syyskuuta 2015

Bellarom Milk Chocolate with Neo & Salty Liquorice



Moikkelis!

Kauppojen hyllyt on jälleen täynnä uutuuksia, ja minäpä päätin nyt ottaa maisteluun Lidlin hyllyn vakkarit :D Mutta ehkä ensi viikolla tulee jälleen uusia! Jotenka siis, tänään on vuorossa Bellaromin Milk Chocolate with Neo ja Milk Chocolate with Salty Liquorice. Eli suomennettuna Oreo-suklaakopio ja salmiakkisuklaata. Neo on minulle jo vanha tuttu ja hyväksi havaittuna päätin esitellä sen teillekin. Molemmat levyt olivat 1,99e ja kokoa on 200grammaa. Aloitetaanpa Neosta.



Milk Chocolate with Neo


Kaakaokeksiä sisältävä kermasta valmistettu suklaa. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, kaakaokeksi 18% (vehnäjauho, sokeri, palmurasva, kaakaojauhe, glukoosisiirappi, rasvaton maitojauhe, kananmunankeltuaisjauhe, nostatusaineet (natriumvetykarbonaatti, dinatriumdifosfaatti), suola, aromi), kermajauhe (13%), kaakaomassa, täysmaitojauhe (4%), herajauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen vanilja-aromi. Suklaassa kaakaota vähintään 33%. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää.

Ensinnäkin palat ovat melko muhkeita. Toisin sanoen koko levyyn mahtuu 10 palaa :D Tämä ehkä saattaa aina jouduttaa sitä, että ennen kuin huomaakaan, jäljellä on enää tyhjä käärepaperi. Krhm. Maitosuklaa on ihanan täyteläistä ja melko makeaa. Suklaan seassa on isoja keksinpalasia, jotka rouskuvat kivasti hampaissa. Tämä on hyvin samantyyppistä kuin Maraboun Domino -suklaa, mutta palojen ollessa nuin isoja, ne tuntuvat koukuttavat entisestään. Lisäksi täältä puuttuu se keksin valkoinen sisusosa, mikä löytyy esimerkiksi juurikin Domino-suklaan seasta. Tähän jää niin totaalisesti koukkuun, että pakko ihan varoittaa teitä :D Oli suklaat loppua kesken ennen kuin pääsin tätä postausta tekemään.... Mutta kannattaa ehdottomasti testata, tämä on yksi lemppareistani! Viisi karkkia!



Milk Chocolate with Salty Liquorice


Salmiakkipaloja sisältävä maitosuklaa. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, 14% kermajauhetta, 12% salmiakkipaloja (sokeri, ammoniumkloridi, glukoosisiirappi, aromi, auringonkukkaöljy, pintakäsittelyaine (mehiläisvaha, valkoinen ja keltainen), väri (kasviperäinen lääkehiili), kaakaomassa, 4% täysmaitojauhetta, herajauhe (maidosta), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen vanilja-aromi. Suklaassa kaakaota vähintään 33%. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja gluteenia. 

Tämä levy oli liian jännittävän kuuloinen missattavaksi. Olen haaveillut siitä salmiakki-valkosuklaa -yhdistelmästä, joten tämä on nyt toistaiseksi lähinnä sitä. Maitosuklaa on samanlaista kuin Neossa. Hyvin täyteläistä ja kivan makeaa. Seassa olevat salmiakkipalat ovat pikkuisia, kovia mustia palleroita. Tämä on melko lähellä sitä Maraboun Black -salmiakkisuklaata. Salmiakki tuo ihanaa suolaisuutta suklaaseen. Se osaltaan voimistaa suklaan omaa makua ja tuo siihen lisää uusia ulottuvuuksia. Tähänkin jää koukkuun aivan liian herkästi. Ja suolaisuutensa ansiosta tätä voi syödä yllinkyllin, eikä ällötys iske ihan heti......petollista...ja ihan järjettömän hyvää. Kannatti kyllä kokeilla ja tarttua houkutukseen :D Viisi karkkia!


Olettekos perehtyneet Lidlin suklaavalikoimiin? Mitäs olette tykänneet?

15 kommenttia:

  1. Oh, tuo salmiakkisuklaa kuulostaa hyvältä. Viimeksi Lidlissä käydessä sitä katsoin, mutta pääsyin ostamaan sitten kuitenkin valkosuklaa-mansikka versiota ja se oli kyllä kans todella hyvää :) Seuraavan kerran sitten ostaa tuota salmiakkisuklaata.
    Lidlissä käydessä pitää monesti ostaa myös ihania sammakkokarkkeja, niin hyviä! Niistä voisit tehdä postauksen, multa ne ainakin saa viisi karkkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo! Pitääpä maistella joskus nuita muitakin levyjä! Kiitos vinkistä :)

      Poista
    2. Eilen Lidlissä käydessä tarttui mukaan salmiakkisuklaa ja on kyllä hyvää tämäkin :P

      Poista
  2. Toi keksisuklaa on kyllä niiin hyvää! Täällä on siis myös yksi siihen koukuttunut. :D Mutta seuraavalla kerralla pitää kyllä kokeilla tota salmiakkiversiota, kuulostaa sekin tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa ehdottomasti! Se on niiiiin hyvää :D

      Poista
  3. Juuri pari päivää sitten huomasin nämä lidlin hyllyllä, nyt niitä on ainakin maistettava!

    VastaaPoista
  4. Just tänään kävin Lidlissä (tapahtuma, joka toistuu noin kolme kertaa vuodessa), olis pitänyt lukea tää eka. :D Ehkä suuntaan sinne huomennakin.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellä kannattaa kyllä useamminki käydä ;) ei ikinä tiiä mitä mukaan tarttuu :D

      Poista
  5. tuo salmiakkisuklaa on yksi lempparini!

    VastaaPoista
  6. Tuo salmiakkisuklaa oli parasta, mitä oon vähään aikaan maistanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätti minutkin kyllä erittäin positiivisesti :)

      Poista
  7. Kultasuklaalla Iittalassa on salmiakki-valkosuklaa, ihan parasta. Siinä on semmosta apteekin salmiakkia.

    VastaaPoista

Kommenttia, kommenttia! :) Laittakaa anonyymit nimimerkkiä myös! :)